Baby- en kinderenfotografie

BABY- & KINDEREN

FOTOGRAFIE

 

Baby

De baby periode is een prachtige periode met vele fotomomenten. Mijn advies is alleen om geen fotoshoot te plannen tussen de 6 weken en 4 maanden oud. Eigenlijk is de baby dan net te oud voor een newbornshoot en/of kraamreportage en net te jong voor een volgende sessie. Er is weinig variatie mogelijk in die fase en ik zou het zonde vinden als je teleurgesteld bent in het resultaat.

 

Na 4 maanden komen er weer verschillende mooie mijlpalen die de moeite waard zijn voor eeuwig vast te laten leggen. Deze shoot kan plaats vinden in jouw eigen omgeving thuis of bij een mooie door ons samen uitgekozen buitenlocatie.

Neem voor de fotoshoots een aantal kledingsetjes mee, zodat er afgewisseld kan worden. Je mag zelf ook leuke accessoires meenemen denk hierbij aan een knuffel, mandjes, haarbandjes, petjes en mutsen, favoriet speelgoed etc. Op deze manier worden de foto’s heel persoonlijk. Draag zelf het liefst iets van lichte kleuren/wit, dit staat het mooiste bij de baby. Voor deze shoot neem ik ruim de tijd zodat er ook mogelijkheid is voor verschonen, voeden en natuurlijk knuffelen.

Kinderen

Op het gebied van kinderfotografie is er zoveel mogelijk en sta ik voor veel ideeën open. Mooie, leuke en vooral spontane foto’s van je kind(eren) vanaf 1 jaar bij jullie thuis of op een prachtige buitenlocatie in ieder gewenste stijl. Denk aan mooie, unieke portretfoto’s van je kind(eren), foto’s in Bohemian stijl of juist stoere foto’s in een oude fabriekshal.

 

 

Neem een kijkje in mijn portfolio op deze website of mijn facebook/Instagram pagina, zodat je een idee krijgt wat er allemaal mogelijk is. Voor vragen en/of speciale verzoeken schroom niet om mij vrijblijvend te e-mailen of vul het contactformulier in.

Ben je op zoek naar een bijzondere herinnering voor nu en later en een fotograaf welke dit creatief en met passie aanpakt dan ben je bij mij op het juiste adres! Vul mijn contactformulier in, en wie weet tot snel.

 

© 2016 Linda Krommenhoek Fotografie - lindakrommenhoekfotografie.nl