Cakesmash fotografie

CAKESMASH

FOTOGRAFIE

 

Jullie gaan bijna de eerste verjaardag van jullie kleintje vieren. Hoe leuk is het om deze bijzondere mijlpaal vast te leggen door middel van een cakesmash fotoshoot. Smeren, plakkerige handjes en vieze snoetjes mag allemaal tijdens deze shoot. Kliederen in een speciaal voor je kleintje gemaakte taart inclusief styling en achtergrondsetting in een kleur

die we samen kunnen afstemmen.

 

Vaak worden de foto’s van een cakesmash ook gebruikt voor verjaardags uitnodigingen, zorg er in dat geval dan wel om dat je de afspraak op tijd maakt.

 

De cakesmashshoot vind plaats bij jullie thuis. Ik kan mijn setting bijna in elke ruimte opbouwen, vereiste is dat er in de ruimte voldoende daglicht is en ik de ruimte heb om te fotograferen.

 

In de zomermaanden vinden de cakesmashshoots ook regelmatig buiten plaats. Ik weet de mooie plekjes voor een buitenshoot wel te vinden.

 

 

Ben je op zoek naar een bijzondere herinnering voor nu en later en een fotograaf welke dit creatief en met passie aanpakt dan ben je bij mij op het juiste adres! Vul mijn contactformulier in, en wie weet tot snel.

 

© 2016 Linda Krommenhoek Fotografie - lindakrommenhoekfotografie.nl