Newborn fotografie

NEWBORN

FOTOGRAFIE

 

 

Is er een baby op komst? Deze speciale periode is heel kostbaar en ook heel snel wel weer voorbij dus hoe mooi is het dit voor altijd vast te leggen door middel van een unieke newborn fotoshoot.

 

Ik fotografeer het liefst in de lifestyle sfeer. Met Lifestyle fotografie bedoel ik alles behalve studio fotografie. De kraamtijd is de moeite waard om mooi vastgelegd te worden als herinnering voor nu en later. Tijdens de fotoshoot leg ik jullie momenten samen met je baby vast in jullie eigen omgeving thuis. Denk aan onder andere het voeden van jullie kindje, de aankleding van de babykamer, de versieringen in huis, het in badje doen en niet te vergeten de knuffelmomenten.

Ik hou er erg van om ook details zoals het kleine mondje, de vingertjes en de wiebelteentjes vast te leggen. Natuurlijk zal ik hier en daar wat aanwijzingen geven maar ik laat jullie zoveel mogelijk vrij. Doe wat je normaal ook doet en geniet! Die pure en fijne sfeer vind je dan ook zeker later terug in de foto’s.

 

Indien gewenst kan ik achtergronden, doeken, manden en andere accessoires meenemen om zo ook een aantal geposeerde foto’s te maken. Natuurlijk mogen jullie zelf ook mooie accessoires gebruiken, denk hierbij aan mutsjes, pakjes, knuffel, lakentjes, geboortekaartje, trouwjurk en/of trouwringen etc. Op deze manier worden de foto’s heel persoonlijk. Ook maak ik foto’s met ouders of broertjes en zusjes samen met de baby.

Ik zal deze mogelijkheden ook duidelijk vooraf met jullie bespreken zodat zowel jullie als ik mij erop kan voorbereiden.

 

Reserveer tijdig in je zwangerschap een plekje voor een newbornshoot.

Newborn fotografie vindt altijd binnen 2 tot 3 weken plaats nadat de baby is geboren. Het liefst fotografeer ik de baby’s binnen 10-20 dagen. Binnen deze dagen zijn ze nog lekker flexibel en in allerlei houdingen te leggen en slapen ze nog veel. Is de baby al geboren en ben je iets later met reserveren? Dat is natuurlijk ook geen probleem. Ik plan de fotoshoot voor newborn fotografie voor jullie kleintje zo snel mogelijk in mocht er een plekje uitgevallen zijn.

 

De veiligheid van de baby staat voorop tijdens de shoot. We maken de kamer voor geposeerde foto’s heel warm en ik neem altijd uitgebreid de tijd, zodat er ook ruimte is voor voeden, verschonen en natuurlijk niet te vergeten knuffelen. Mocht jullie baby tijdens de shoot nou helemaal niet zijn of haar dag hebben is dit geen reden van paniek. We plannen gewoon samen een nieuwe afspraak.

TIP:

Reserveer direct je zwangerschapshoot en newbornshoot en ontvang een combinatiekorting van 10% over de newbornshoot

Ben je op zoek naar een bijzondere herinnering voor nu en later en een fotograaf welke dit creatief en met passie aanpakt dan ben je bij mij op het juiste adres! Vul mijn contactformulier in, en wie weet tot snel.

 

© 2016 Linda Krommenhoek Fotografie - lindakrommenhoekfotografie.nl