Zwangerschapsfotografie

ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE

 

 

Van harte gefeliciteerd, je bent zwanger!

 

Tijdens een zwangerschaps fotoshoot draait het allemaal om jou en je dikke buik. We spreken af op een door ons samen uitgekozen buitenlocatie of lekker in je eigen omgeving thuis. Bij zwangerschapsfotografie zijn er talloze verschillende stijlen mogelijk.

 

Tijdens de shoot is het natuurlijk niet verplicht om je blote buik te laten zien. Een mooi strak shirtje of een doek om je buik staat ook hartstikke mooi. Niks moet en alles mag! Heb je zelf ooit een leuk idee gezien, bespreek dit dan van te voren met mij.

 

Het is leuk als je partner en/of je eventuele kinderen bij de shoot aanwezig zijn. Dit zorgt voor een leuke variatie in de foto’s.

Meestal is het juiste moment voor fotoshoot tijdens de zwangerschap tussen 32 – 36 weken aangezien je buik dan het mooist gevormd is door de groei van van je kindje. Plan deze fotoshoot uiteraard al vroeg in je zwangerschap. Mocht je deze fotoshoot op korte termijn willen? Geen probleem, indien er nog een plekje beschikbaar is, plannen we een shoot alsnog in.

 

TIP:

Reserveer direct je zwangerschapshoot en newbornshoot en ontvang een combinatiekorting van 10% over de newbornshoot

 

Ben je op zoek naar een bijzondere herinnering voor nu en later en een fotograaf welke dit creatief en met passie aanpakt dan ben je bij mij op het juiste adres! Vul mijn contactformulier in, en wie weet tot snel.

 

© 2016 Linda Krommenhoek Fotografie - lindakrommenhoekfotografie.nl