Over mij

OVER MIJ

 

Welkom, wat leuk dat je even rond kijkt op mijn website! Mijn naam is Linda Krommenhoek, ik ben

35 jaar, gelukkig getrouwd en trotse moeder van 3 jongens.

 

Al vanaf jongs af aan heb ik al affiniteit met fotografie. Zo zag ik foto’s altijd al op een andere manier dan de meeste mensen. Ik was op zoek naar een verhaal en emoties in een foto en bedacht wat er anders zou kunnen worden gedaan om het perfecte plaatje te kunnen schieten.

 

Toen ik mijn eerste spiegelreflexcamera cadeau kreeg ontdekte ik nog meer hoeveel plezier en passie ik had met fotograferen. Ik wilde meer met het fotograferen en nog meer uit mijn foto’s halen, daarom besloot ik een opleiding te gaan volgen aan de fotovakschool. In juni 2014 heb ik deze opleiding succesvol afgerond en sinds die tijd werd ik steeds vaker gevraagd om een fotoshoot te maken. Ik kwam erachter dat dit is wat ik wil en besloot van mijn hobby mijn werk te maken.

 

Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot? Neem dan ook eens een kijkje in mijn portfolio en lees de vele verschillende mogelijkheden door bij informatie. Voor vragen, speciale verzoeken etc. kun je vrijblijvend contact met mij opnemen via het contactformulier.

 

Heel graag tot ziens!

 

Liefs,

 

Linda Krommenhoek

 

Ben je op zoek naar een bijzondere herinnering voor nu en later en een fotograaf welke dit creatief en met passie aanpakt dan ben je bij mij op het juiste adres! Vul mijn contactformulier in, en wie weet tot snel.

 

© 2016 Linda Krommenhoek Fotografie - lindakrommenhoekfotografie.nl