Tarieven

TARIEVEN

FOTOSHOOTS

 

Iedere fotoshoot bevat mijn voorbereiding, creativiteit en nabewerkinguren.

 

Alle foto’s ontvang je in Hoge Resolutie bestanden wat betekend dat je de foto’s ontvangt in de beste kwaliteit zonder logo in de foto’s.

 

De foto’s worden verstuurd via het programma WeTransfer. Door middel van dit programma kan ik alle foto’s gemakkelijk in 1 keer per e-mail versturen.

 

Het boeken van een fotoshoot betekend automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s door mij op deze website en/of social media. Mocht dit niet gewenst zijn, dien je dit van te voren aan mij door te geven.

 

Mocht je een bepaalde shoot willen wat niet omschreven staat op mijn website denk bijvoorbeeld aan een loveshoot, een receptie, doop etc. schroom niet om te informeren via het contactformulier wat daar in de mogelijkheden en prijzen zijn.

 

Onderstaande fotoshoot’s zijn te boeken door middel van het invullen van het contactformulier, privébericht via mijn fb-pagina of telefonisch.

 

De betaling dient na afloop van de shoot geheel contant aan mij betaald te worden. Bij een cakesmashshoot vraag ik een aanbetaling voorafgaand de shoot van 25 euro, dit bedrag kan worden overgemaakt naar mij.

 

Ben je op zoek naar een bijzondere herinnering voor nu en later en een fotograaf welke dit creatief en met passie aanpakt dan ben je bij mij op het juiste adres! Vul mijn contactformulier in, en wie weet tot snel.

 

© 2016 Linda Krommenhoek Fotografie - lindakrommenhoekfotografie.nl